Kund #17: ”Vi uppskattar hög kvalitet och korta ledtider”

 

Det svenska IT-säkerhetsbolaget IT-Total är inne i en expansiv fas och har därför ett stort kommunikationsbehov.
För drygt ett år sedan valde IT-Total Main Station som contentpartner.
– Vi uppskattar särskilt att Main Stations medarbetare har en gedigen bakgrund inom journalistik och därför kan lyfta fram vårt ofta komplexa erbjudande med attraktiva, nyhetsmässiga vinklar och upplägg som gör innehållet lättillgängligt för våra kunder, säger Therese Falkbåge, marknadschef på IT-Total.

IT-säkerhet är en allt viktigare fråga för företag och organisationer. Ett av de hetaste företagen på marknaden just nu är IT-Total som under 2020 gick samman med både IT-företaget Devinix och konsultbolaget EnvokeIT.
– Vi har redan en unik nisch i Sverige inom säkerhet och kommer att fokusera allt mer på managerade tjänster och konsulttjänster. Allt fler bolag köper IT som tjänst och väljer bort en egen IT-avdelning. Här kommer vi in med en helhetslösning, säger Michael Nilsson, IT-Totals VD.

Utvecklade en contentstrategi
För drygt ett år sedan valde IT-Total Main Station som contentpartner. Samarbetet inleddes med att Main Station hjälpte IT-Total att utveckla en långsiktig contentstrategi för att säkerställa att arbetet blir effektivt och går i takt med den marknads- och affärsplan som finns.
I Main Stations uppdrag ingår att löpande producera nyheter, kundcase, bloggtexter, pressmeddelanden med mera.
– Main Station har lärt känna vår verksamhet och vårt erbjudande och kan med korta ledtider skapa material av mycket hög kvalitet. Vi ser stora fördelar att samma contentpartner producerar olika typer av innehåll till oss, säger Therese Falkbåge, marknadschef på IT-Total.

”Förstår värdet av redaktionellt content”
Victoria Lagercrantz, contentchef på Main Station, är kundansvarig för IT-Total och tycker att samarbetet funkar optimalt.
– Det är alltid spännande och roligt att jobba nära företag som expanderar och har höga ambitioner. IT-Total har dessutom trevliga och kompetenta medarbetare som verkligen förstått värdet av att kommunicera redaktionellt.
– Vårt mål är att hjälpa IT-Total att bli branschledande och ”top of mind” hos kunderna. Det blir bara den som lyckas förmedla kunskap och inspiration på ett relevant sätt, säger Victoria Lagercrantz.